maandag 23 mei 2011

Delta Lloyd Regatta 2011

We zijn op dit moment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de Delta Lloyd Regatta in Medemblik. Dit is voor ons een belangrijk event richting de Olympische Spelen van 2012.


Wat staat er op het programma:

Vandaag moeten we de laatste puntjes om de i zetten. Zeilen moeten ingemeten worden, nog de laatste stickers plakken en dan zijn wij er helemaal klaar voor.

Morgen (dinsdag) starten wij onze eerste wedstrijd om 11 uur. De overige dagen (tot en met zaterdag) starten wij om 10 uur. De medalrace staat vanaf 18.00 uur gepland op zaterdag avond.


Hoe kun je ons volgen?

Uiteraard via Twitter & Facebook. Maar ook de site van de Delta Lloyd Regatta, hier kan je de laatste resultaten vinden en uiteraard foto's van alle olympische klasses.

Daarnaast zal Sailreport verslag doen en Topzeilen.tv komt dagelijks met de laatste zeilbeelden vanaf het water.

Zaterdag avond zijn onze medalraces live te bekijken via http://www.deltalloydregatta.org/live/

Maar wij hopen natuurlijk dat je ons komt aanmoedigen in Medemblik! De medalrace wordt gevaren recht voor de haven van Medemblik en is zeer goed te zien vanaf de kant.

Mochten jullie vragen hebben omtrent de Delta Lloyd Regatta en TeamCoster, schroom dan niet om een email te sturen naar dominic@teamcoster.com of laat een bericht achter via Twitter of Facebook.


Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor!

Groet,

Sven en Kalle


Alvast een sfeer impressie:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten